| szamuraj: | 2010-02-06 21:57 |
| van ilyen O__o | |
| engelhardt: | 2010-02-05 00:56 |
|
http://privi.hu/ssgirl88
Sztem ez szabályzatba ütköző oldal! Már csak a heil 88, és már a webcímbe is szereplő SS! De aztán ez még lehet belefér :) |
|
| ahw.: | 2010-02-04 19:54 |
| Az oldalon jelenleg nem dolgoznak moderátorok, de reméljük az adminisztrátor minél hamarabb orvosolja a problémádat :) | |
| angelique: | 2010-02-04 18:56 |
| tudom gyerekes ilyennel reklamációt tenni, de van egy bizonyos lumiere* nevű felhasználó, és több embernek bssza a csőrét a csaj, többek között az enyémet is. hogy mi a hiba az oldalon? az összes dollz ami ki van rakva lopott, a legtöbbet én magam rajzoltam, némelyikről le se szedte a vk feliratot. igen, pofázok emiatt, hisz én nem két perc alatt csináltam őket, hanem 20-30 perceket szenvedtem mire pixelről pixelre megrajzoltam, tehát örülnék ha valamit tennétek. előre is köszönöm :) | |
| collins: | 2009-10-09 21:56 |
|
Azt hiszem ezt bebuktatok csajok xD
Abbol az indokbol fikazzatok nalam (uzenetben) az alwinkat, hogy utana benneteket oltson itt a forumban? Ez mar nem is szanalmas.. ..ez a retardaltsag retardaltsaga :O |
|
| alwinka*: | 2009-10-09 21:35 |
| én nem teszem meg Nektek a szívességet, és nem foglak oltani, sem véleményezni titeket.. Jó szórakozást! :) | |
| collins: | 2009-10-09 19:22 |
|
"...amúgy tényleg kedves hogy külün hogy külön topicunk van amit nekünk kell olvasgatni:D örülök ha így foglalkoznak velünk (L)
reka-leny-xdxd 2009.10.09 18:49:44" Attol, hogy ebben a topicban irtunk rolatok, meg nem lett a tietek. Itt beszeljuk meg altalaban, hogy milyen retardalt szemelyek is vannak a vilagon.. ..en nem lennek buszke, ha itt lennek megemlitve. Ha te/ti buszkek vagytok ra, az is benneteket minosit :O De errol "no comment" inkabb, mert a retardaltaknak is jar a boldogsag e foldon. Orulunk, hogy segithettunk e foldi boldogsag megszerzeseben Zoli baratommal xD Tobbek kozott ez is feladatunk, hogy a privire nem valokat, ergo a sok neveletlen, lazado, ertetlen, retardaltat tiltsuk/toroljuk, hogy a tobbiek, a normalisak jobban erzhessek magukat. Tisztelettel: Collin admin |
|
| collins: | 2009-10-09 18:10 |
|
Az elobbiekhez meg csak annyit, hogy "ezek" az allitolag felnott es megkomolyodott egyenek, ilyen oldalakkal szoktak nekem kedveskedni:
http://img96.imageshack.us/img96/7099/snap20091009163303001.jpg Nos mit mondthatnek erre¿ Mindenki dontse el maga, aki olvassa ezt. Ja es mielott valaki a szemelyiseg jogokkal jonne, hogy miert merem feltolteni az kepen lathato "egyenek" kepet az o engedelyuk nelkul, csak jelzem, hogy onnantol kezdve, hogy ok maguk raktak fel az internetre onkent es dalolva, az mar nem magantulajdon, hanem megoszthato tartalom xD Igen ezt az oldalt is, amirol ezt a kepet keszitettem toroltem, az okot lathatja mindenki! :O Tisztelettel: Collins admin |
|
| cristofolini: | 2009-10-09 17:35 |
|
te jo istenem:DDD
És még "ez" a lény..(direkt lényt irtam, nem lányt) írt nekem nagy kedvesen, h engedélyezzem, mert collins nem engedné. Hö-hö-ha-ha, írhatsz még nekem is, de elöbb tanulj meg írni, vagy talán olvasni kéne elöbb???(christofolini) cristofolini de mind1 Réka. Megtisztellek azzal, hogy helyesen írom le a neved, és képzeld mi collinsal nem nevetunk rajtad, siránkozunk, mert nem vetted észre, h 1gomb nyomás maradsz örökre itt :) És ha nektek ez vicces..kinevet a végén???hát mi:o) hova nőttél fel???Képeken se voltál valami csodálatos..nőjj még, szellemileg is, és testileg is, legalább legyél egyenes ember..és ne collins háta mögöt akard vissza nyalni nálam magad aprivi.hu-ra. De még ehhez is sügér voltál, mert leírtad, h örök tiltott vagy itt xD még erre se gondoltál xD ki a viccesebb???? |
|
| collins: | 2009-10-09 17:21 |
|
Nos az elobbi h.sz.-ben emlitett "kedves felhasznalotol" kaptam egy uzenetet, amely uzenetet nem szeretnek megitelni, hisz megteszi sajat maga, mikor "abban" a stilusban ir nekem..
..na ezek miatt lett mar innen torolve az illeto es ezert nem kap nalam tobb eselyt! Ime az uzenet: "ó igen, látom nem csak te vagy fasz, hanem a christofolini barátod is, és ne aggódj, ezen is fogunk röhögni:D aztán a kis barátnőm elkezd veled poénkodni(mint általában) és majd megint félórákat röhögünk rajtad... igenigen:D amúgy te tényleg megunhatatlan vagy, és érzem, nélküled nem lenne teljes az életünk:D és a privi is nagyon fontos :D na menny és beszéljetek ki minket a christofolinivel, meg a sok privis picsákkal(akik főoldalasak meg akik a kedvenceid közt szoktak lenni xd)és persze minél előbb töröld ezt az oldalt is;) énmeg megyek , gyorsan csinálok egy új privit:D és a kis bnömmel majd versenyzünk h melyikünk tud átbaszni, és h melyikünket törlöd először;) tudod, nagy az unalom.. csókollak rekka* 2009.10.09 15:24:35" Ezert lettel es vagy torolve innen a privirol, nem azert mert reka vagy! Es hidd el, rajtad/rajtatok sokkal tobben rohognek, mert itt vered magad a semmire es nem veszed eszre, hogy senkit nem erdekeltek sem ti, sem a ti kis szanalmas vergodesetek :D Minden ertelmes komolyan gondolkodo ember mar eszrevette volna, hogy ami nem megy nem kell eroltetni.. na te ennyire nottel fel kis buta.. nojj meg picit es gyere keress meg kesobb, mondjuk ugy kb. 20 ev mulva.. ennyi ido eleg lesz, hogy kis suta fejed lagya benojjon¿¿¿ xDDD Tisztelettel: Collins admin |
|
| collins: | 2009-10-09 13:44 |
|
"...szerintem szemétség, amikor kitörölnek csak azért mert a réka vagyok.
és meggyőződésem, hogy most is törölve leszek..." Meg mindig azt hiszed, hogy kovetkezmeny nelkul szemetkedhetsz itt a privin adminokkal igaz? Szerintem meg az a szemetseg kedves felhasznalo, hogy allandoan csak a bajt es a feszultseget kerested/keresed itt a privin, meg akkor is, mikor tobbszor lehetoseget adtam, hogy bizonyitsd megvaltoztal, de te nem eltel ezzel a lehetoseggel. Sot meg te kotekedtel, fikazodtal, szemetkedtel, fenyegetoztel!!! Azt is megirtad nekem, hogy nyugodtan toroljelek, mert te tobb szaz privis oldalt keszitesz es leszarod a privit is meg bennunket is: EZERT LETTEL MOST IS TOROLVE, NEM AZERT MERT REKA VAGY! "...és lécci collins ne törölj le, gondolj arra, hogy milyen nagy lettem, és milyen komoly(ami a képeken is jól látszik XD )..." Igen latom, hogy nagy lettel, de ezt mar eljatszottad velem tobbszor is eredmenytelenul, mert visszaengedtelek tobbszor is, de te tovabb kotekedtel, mikor adtam neked eselyt. Mar nem egyszer jatszottad el a bizalmam, olyanokat irogatva nekem, hogy a hatam mogott ott rohogtok rajtunk a kisbaratnoddel az evivel! Atomgyorsan el lehet gondolkodni, hogy megerte-e a sok szemetseg? Jo megbocsajtok az ellenem vetkezoknek.. (nem haragszom rad/ratok xD) De aztan majd ok is bocsassanak meg nekem.. (jelen esetben te, hogy toroltelek, mert nem vagy idevalo, ezt mar eleg sokszor bebizonyitottad!) Ja es ha akarsz valamit ne az egyik moderatoromnak irj, hanem legyen benned annyi, hogy tolem kersz moderalasi engedelyt egy bocsanat keressel egybekotve :O Tisztelettel: Collins admin |
|
| pontnem_: | 2009-09-13 15:54 |
|
ohh ,köszi.
:D |
|
| collins: | 2009-09-13 15:39 |
| en meg csak tiltottam erte :] | |
| pontnem_: | 2009-09-13 15:18 |
|
hát csak leirtam ,mert már felidegesitett xD.
|
|
| collins: | 2009-09-13 15:13 |
| Okes vettem Oo | |
| pontnem_: | 2009-09-13 14:52 |
|
http://privi.hu/sweet.dodo ömmm.. ez az én szövegem volt.. csak brigi és 16al. meg az az idézet is ,fix igy volt egyszer az oldalam.. de nem gáz,van eszem már átirtam O.o Vagyis ... aki ezt az oldalt csinálta azért elég gáz.:D
na ennyi |
|
| collins: | 2009-09-09 19:45 |
|
"hallod.? te mijogon mondod meg h hogyan irjak?!... majd azt én eldöntöm.oké!?... nacsááá "
Ezt egy 13 eves felhasznalo irta nekem (adminnak).. ..hogy mik vannak? Es meg mi adminok/moderatorok vagyunk "olyanok"! LOL |
|
| collins: | 2009-07-15 14:29 |
| Szivesen :] | |
| icegirlgabesz: | 2009-07-14 03:20 |
| Köszönöm collins! Puszi! | |
| collins: | 2009-07-08 01:28 |
| Ird meg nekem, hogy pontosan mi tortent es intezkedunk!!! | |
| icegirlgabesz: | 2009-07-08 00:31 |
|
http://privi.hu/anonymus
szereti oltogatni az embereket, de magát nem vállalja fel...-.- |
|
| collins: | 2009-07-07 02:47 |
| Az otlet jo, mar irtak tobben is egy masik forumban itt a privin, en is tamogatom, varjuk a foadmint, hogy megcsinalja :D | |
| reka18x: | 2009-07-06 23:27 |
| Ha a kedvencek közé felvett felhasználó oldalán változás van kaphatna az egyszeri felhasználó valami visszajelzést. | |